Urmareste-ne

Archive

CÂȘTIGĂ ACUM 50 DE MILIOANE fără niciun efort! NU RATA OCAZIA!

Biletul-bombă de COTĂ 100. Săptămâna această este dominată de meciurile naţionalelor şi noi încercăm să dăm lovitura cu un bilet care ne poate aduce un profit de 5.000 de lei, la o miză de doar 50 de lei. Avem parte de meciuri de baraj pentru Euro, calificări la Cupa Mondială şi partide din Liga Naţiunilor.

Cote bune în semifinalele barajelor pentru Euro

Biletul-bombă de COTĂ 100. Bulgaria – Ungaria, baraj Euro, joi, 8 octombrie, 21:45. Posibila adversară a României în finala pentru Euro se decide în acest meci. Bulgaria a disputat 3 meciuri în 2020 fără să câştige vreunul. Au fost două înfrângeri 0-1 cu Belarus (amical) şi Ţara Galilor (Liga Naţiunilor) şi un egal 1-1 cu Irlanda (Liga Naţiunilor). Ungaria, în schimb, a câştigat în Turcia cu 1-0 şi a pierdut greu la Budapesta, 2-3 cu Rusia. Favoriţi sunt maghiarii, dar miza partidei sugerează un meci închis, cu puţine reuşite. „X2 şi sub 2,5 goluri” are cota 1,93.

Biletul-bombă de COTĂ 100. Bosnia şi Herţegovina – Irlanda de Nord, baraj Euro, joi, 8 octombrie, 21:45. Un alt duel interesant pentru ultimul tren spre Euro are loc la aceeaşi oră. Cele două combatante s-au mai întâlnit şi în Liga Naţiunilor, în 2018, când gazdele de acum s-au impus tur-retur. A fost 1-2 la Belfast şi 2-0 la Sarajevo. Bosnia a avut două meciuri grele în 2020, cu Italia şi Polonia, dar a reuşit prestanţe bune, deşi s-a ales cu un singur punct. 1-1 în Italia şi 1-2 cu Polonia, după ce a deschis scorul, au fost rezultatele gazdelor de acum. Irlanda nu a mai câştigat de un an şi a încasat 5 de la Norvegia în ultimul joc. „Peste 1,5 goluri Bosnia” are cota 2,25.

Şansă dublă în calificările pentru Cupa Mondială

Biletul-bombă de COTĂ 100. Paraguay – Peru, calificări Cupa Mondială, vineri, 9 octombrie, 01:30. În America de Sud, începe turneul de calificare la World Cup. În prima rundă, Paraguay primeşte vizita Perului, o echipă ce a pus probleme. Mai exact, peruvienii au câştigat ultimele 6 întâlniri directe, indiferent de terenul pe care s-a jucat. Cinci dintre ele au fost pe teren propriu, dar cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat la Asuncion, când Paraguay a deschis scorul, dar a pierdut 1-4. „X2” are cota 1,67.

Liga Naţiunilor încheie săptămâna

Biletul-bombă de COTĂ 100. Muntenegru – Azerbaidjan, Liga Naţiunilor, sâmbătă, 10 octombrie, 16:00. Muntenegru, liderul grupei 1, divizia C, primeşte vizita azerilor de pe locul 3. Gazdele au maximum de puncte după două meciuri şi niciun gol primit, deşi au evoluat doar în deplasare. Oaspeţii au reuşit o victorie în Cipru (1-0) în etapa precedentă, dar începuseră cu stângul, 1-2 cu Luxemburg, la Baku. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,80.

Biletul-bombă de COTĂ 100. Ucraina – Germania, Liga Naţiunilor, sâmbătă, 10 octombrie, 21:45. După două etape, Ucraina se află deasupra Germaniei în clasament graţie victoriei cu Elveţia (2-1). În celălalt meci, exsovieticii au pierdut fără drept de apel în Spania (0-4). Nemţii au început prost, cu două remize 1-1, contra aceloraşi Spania şi Elveţia. Au condus de fiecare dată, dar s-au văzut egalaţi, cu Spania chiar în ultimul minut al prelungirilor. Dacă nu vor să piardă orice şansă încă de la jumătatea competiţiei, au nevoie de victorie într-un meci în care sunt favoriţi cerţi. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,07.

Biletul-bombă de COTĂ 100. Spania – Elveţia, Liga Naţiunilor, sâmbătă, 10 octombrie, 21:45. În celălalt meci al grupei 4, divizia A, Spania şi Elveţia se luptă pentru victorie. Ibericii sunt lideri, cu 4 puncte, în timp ce adversarul încheie grupa cu un singur punct. Forţa gazdelor, care au marcat cel puţin 4 goluri în 3 din precedentele 4 meciuri oficiale, nu le dă prea multe speranţe elveţienilor. „1 pauză / 1 final” are cota 2,00.

Biletul-bombă de COTĂ 100. Norvegia – România, Liga Naţiunilor, duminică, 11 octombrie, 19:00. Cele două formaţii s-au duelat şi în preliminariile pentru Euro, în 2019. Au fost atunci două remize cu goluri, 2-2 la Oslo şi 1-1 la Bucureşti. Naţionala condusă de Rădoi este pe primul loc în grupă, iar o victorie i-ar garanta rămânerea pe această poziţie. Contra Austriei, România a jucat bine şi curajos şi s-a impus cu 3-2. În primul meci, cu Irlanda de Nord, „tricolorii” au scăpat victoria printre degete, după ce au luat gol în minutul 86, în superioritate numerică. Atacul pare să funcţioneze, dar defensiva are lacune. „Ambele marchează” are cota 1,87.

Biletul-bombă de COTĂ 100

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii