Urmareste-ne

Archive

Weekendul ăsta DAI LOVITURA! Acum poţi câştiga peste 300 de milioane de lei!

Biletul-bombă de COTĂ 600. Se anunţă un week-end extrem de interesant, cu meciuri în ultima etapă în Anglia şi Turcia. De asemenea, Italia şi Elveţia se apropie de final, iar luptele care se vor da sunt mai încrâncenate ca oricând. Mizăm 50 de lei şi aşteptăm un profit de peste 30.000 de lei (300 de milioane de lei vechi).


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Lupte grele la retrogradare în Italia şi Elveţia

Biletul-bombă de COTĂ 600. Sion – Thun, Elveţia, sâmbătă, 19:15. Primul meci de pe biletul nostru este Sion – Thun, în zona retrogradării campionatului elveţian. În acest moment, Thun e pe 8 cu 35 de puncte, iar Sion pe 9 cu 32, dar are un meci mai puţin disputat. Poziţia 9 însemnă meci de baraj pentru rămânerea în prima divizie. Sion a câştigat 3 din ultimele 4 directe pe teren propriu. De fiecare dată au înscris ambele echipe. „1 şi ambele marchează” are cota 3,50.

Biletul-bombă de COTĂ 600. Genoa – Inter, Italia, sâmbătă, 20:30. Interul lui Conte va trebui să mai aştepte încă un an pentru un eventual titlu. Până atunci, mai are 3 etape de jucat, prima la Genoa. Gazdele sunt imediat deasupra retrogradării, cu 4 puncte peste Lecce. Orice punct e binevenit, iar acum au şansa să profite de un Inter demoralizat şi fără miză. „PSF 1” are cota 3,35.

Ultima etapă din Turcia, decisivă

Biletul-bombă de COTĂ 600. Fenerbahce – Rizespor, Turcia, sâmbătă, 21:00. Fener are un sezon de coşmar: doar locul 7, în afara cupelor europene. A pierdut precedentele două etape. Rizespor e prima deasupra locurilor retragradabile, cu un avans de 3 puncte. Fiind ultima rundă, un punct este sinonim cu salvarea. „X2” are cota 1,92.

Biletul-bombă de COTĂ 600. Goztepe – Sivasspor, Turcia, sâmbătă, 21:00. Simultan cu meciul precedent se desfăşoară un duel cu implicaţii la vârf. Sivasspor e pe 3 şi poate urca o poziţie, pentru a merge în Liga Campionilor. În primul rând, trebuie să bată la Goztepe, locul 11. Apoi, Trabzon să se împiedice la Kayseri, echipă ce încearcă să scape de retrogradare. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 3,75.

Duminică, zi decisivă pentru Spurs şi Lecce

Biletul-bombă de COTĂ 600. Crystal Palace – Tottenham, Anglia, duminică, 18:00. E ultima etapă în Premier League şi ultima şansă pentru Mourinho să prindă cupele europene cu Tottenham. Acum e în afara lor, deci victoria e esenţială. Cealaltă condiţie necesară este să nu bată Wolves la Chelsea, lucru plauzibil. Crystal Palace e la jumătatea clasamentului şi nu are pentru ce să lupte. „2 pauză / 2 final” are cota 2,28.

Biletul-bombă de COTĂ 600. Bologna – Lecce, Italia, duminică, 18:15. Lecce e pe loc retrogradabil, dar are dreptul să spere. Mai sunt 3 etape şi are de recuperat 4 puncte. Nu e imposibil. Însă trebuie să lege victoriile. Prima oportunitate este la Bologna, formaţie care de 5 runde nu bate pe nimeni. „2 solist” are cota 3,15.

Biletul-bombă de COTĂ 600

+ posts

Promotii