Urmareste-ne

Archive

Profit cum nu ai mai văzut! Poți câștiga peste 280 de milioane de lei într-o singură zi!

Biletul-bombă de luni. Am reuşit să ne întrecem pe noi şi să concepem un bilet, sperăm noi câştigător, cu o cotă totală peste 500, din numai 5 partide. Am mizat în special pe solişti în combinaţie cu goluri, dar şi pe echipa care marchează. Am ales o miză de 50 de lei şi ne aşteptăm la un profit de peste 28.000 de lei (280 de milioane de lei vechi).

Meciurile românilor sunt de „1 şi sub 2,5 goluri”

Biletul-bombă de luni. Începem cu un duel românesc, în Turcia. Kayserispor, cu Săpunaru şi Lung jr, primeşte vizita lui Gaziantep, echipa lui Şumudică, Maxim şi Toşca, luni, de la 18:30. Oaspeţii sunt liniştiţi, la mijlocul clasamentului şi salvaţi matematic de la retrogradare. Kayseri, în schimb, mai are de luptat pentru a rămâne în prima liga, aşa că trage tare pentru cele trei puncte. Ambele vin după meciuri cu goluri multe, dar marcate după minutul 85. „1 şi sub 2,5 goluri” are cota 4,70.

Biletul-bombă de luni. Revenim pe plaiuri mioritice pentru duelul Ardealului în play-off. CFR Cluj – Gaz Metan începe la 20:30, luni. Gazdele sunt în lupta pentru titlu, oaspeţii sunt la număr doar, pentru că n-au niciun obiectiv, nicio victorie… Dan Petrescu nu poate fi mulţumit de ultimele 2 jocuri, când echipa lui a încasat 5 goluri, şi va reveni la ce ştie mai bine. Un gol, apărare, cel mult al doilea gol. „1 şi sub 2,5 goluri” are cota 3,15.

Dueluri retrogradare vs. Europa League

Biletul-bombă de luni. Alaves – Getafe, luni, de la 20:30, este duelul a două echipe cu obiective diferite. Alaves e deasupra liniei de retrogradare, dar cu 5 înfrângeri la rând. Getafe e pe 6 şi trage la Europa. Deşi înfruntarea pare dezechilibrată, ambele vor trage tare pentru cele 3 puncte. Noi credem că vor înscrie amândouă… singura întrebare e cine va avea mai multe reuşite. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 3,50.

Biletul-bombă de luni. Ne întoarcem în Turcia pentru Yeni Malatyasport – Beşiktaş, de la 21:00. Se repetă situaţia din Spania, cu gazdele puţin deasupra locurilor de retrogradare (1 punct) şi oaspeţii pe loc de Europa League. Doar că aici, Beşiktaş este clar echipa mai bună şi, în plus, are poziţia ameninţată de Galata, Alanya şi Fener. Aşadar, victoria e esenţială. Ultimele 5 partide ale oaspeţilor au fost de cel puţin 3 goluri. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,65.

Biletul-bombă de luni. Închidem biletul cu un meci din Portugalia. Setubal – Famalicao se joacă de la 23:15. Gazdele n-au mai cunoscut victoria pe teren propriu din 2019, iar în ultimele 5 etape a pierdut de fiecare dată. Famalicao s-a dovedit o echipă solidă. Le-a bătut pe Porto şi pe Sporting şi a remizat cu Benfica şi Braga, cele mai bune 4 echipe din campionat. Setubal ar trebui să fie o misiune mult mai uşoară. În tur, a fost 3-0 pentru favoriţii de azi. Mai mult, oaspeţii se califică în Europa, dacă mai urcă un singur loc. Au de recuperat un punct faţă de Rio Ave „Famalicao câştigă la zero” are cota 4,10.

Biletul-bombă de luni

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii