Urmareste-ne

BILETE SPECIALE

Biletul-bombă din 21 octombrie 2021. Câştig de peste 20.000 de lei din cupele europene

Un singur gol al CFR-ului în poarta lui Alkmaar ne e suficient în meciul direct
Un singur gol al CFR-ului în poarta lui Alkmaar ne e suficient în meciul direct

S-au dus vremurile în care joi se juca doar Europa League. Iar asta nu e rău, cel puţin nu pentru pariori, pentru că sunt mai multe opţiuni disponibile. Astăzi, v-am pregătit un bilet de cotă 420, cu partide din Europa şi Conference League. La o miză decentă de 50 de lei, aşteptăm un câştig de peste 20.000 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Multe pronosticuri pe goluri în Europa League

Începem biletul cu partidele din Europa League, iar nu mai puţin de trei dintre ele ne-au inspirat pentru „GG”. Este vorba despre Betis – Leverkusen (cotă 1,49), Ludogoret – Braga (cotă 1,76) şi Frankfurt – Olympiakos (cotă 1,66). Dar avem pronosticuri pe goluri şi la Napoli – Legia, unde aşteptăm „3-5 goluri”, la cotă 1,74. Italienii stau foarte prost în grupă şi au nevoie de o victorie contra liderului pentru a reintra în cărţile calificării. Până acum, au un 2-2 şi un 2-3, aşa că vrem reuşite şi acum.

Completăm zona de Europa League cu un „1 solist” la Fenerbahce – Antwerp (cotă 1,74) şi un „X2” la Midtjylland – Steaua Roşie (cotă 1,53). Turcii ar trebui să câştige liniştit acasă, în timp ce sârbii au demonstrat forţă într-o grupă în care au maxim de puncte după două etape, în timp ce adversarii au acumulat un singur punct şi sunt ultimii.

În partidele serii, am luat doi solişti în care avem mare încredere: Rangers acasă cu Brondby (cotă 1,47) şi Real Sociedad în deplasare la Sturm Graz (cotă 1,57).

Conference League, goluri, dar şi solişti

Tot pe goluri am mers mult şi în Conference League, competiţie care nu de puţine ori a oferit surprize mari, pentru că granzii nu o tratează cu interesul cel mai mare. Tocmai de aceea, evităm partide ca Bodo/Glimt – AS Roma, unde s-ar putea să o dăm de gard.

Aşteptăm un gol al lui PAOK la Copenhaga, iar cota de 1,45 e chiar bună pentru o singură reuşită. Meciul-spectacol se anunţă la Feyenoord – Union Berlin, unde am luat GG (cotă 1,48). Interesant va fi şi Vitesse – Tottenham. Englezii au prima şansă, dar să nu uităm că în play-off au pierdut la Pacos. Tocmai de aceea nu mizăm pe victorie, ci pe goluri, 3+, la cotă 1,72. Până acum, cu 3 din patru partide ale lor au fost 3+.

Închidem cu două meciuri în care evoluează un fost adversar al CFR-ului şi CFR-ul însuşi. Lincoln Red Imps din Gibraltar joacă la Slovan şi nu are cum să ia vreun punct. Simpla prezenţă în grupe e o mare performanţă. Drept dovadă, victoria lui Slovan e cotată la 1,21, dar e o cotă utilă şi un pariu sigur, spunem noi.

În final, CFR Cluj primeşte vizita lui AZ Alkmaar, un adversar superior. Cu toate acestea, ne aşteptăm ca echipa lui Dan Petrescu să găsească drumul spre poarta adversă. Un gol al CFR-ului e cotat la 1,50.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Bilete câștigătoare