Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul-bombă din preliminariile CM 2022 (12.10.2021). Profit curat de 20.000 de lei

San Marino - Andorra, meci de cotă 1,74 pe biletul zilei
San Marino - Andorra, meci de cotă 1,74 pe biletul zilei

Astăzi, se joacă în campania de calificare la Mondialul din Qatar de anul viitor şi încercăm din nou să dăm lovitura. Dacă sâmbătă, când au jucat aceleaşi echipe ce evoluează în această seară, ne-a scos un singur gol (Serbia a bătut 1-0 în Feroe şi aveam nevoie să marcheze de două ori), acum vrem revanşa. Punem 5-0 de lei pe o cotă puţin peste 400 şi aşteptăm un profit de 20.000 de lei. Pariem numai în preliminariile CM 2022, 12 meciuri, toate de la 21:45.

Portugalia şi Serbia, duel la distanţă pentru primul loc

În grupa A, se luptă la distanţă Portugalia şi Serbia pentru şefia grupei. Lusitanii sunt la un punct în spatele sârbilor, dar au şi un meci mai puţin. În această seară, ambele naţionale au meciuri uşoare, pe teren propriu. Portugalia întâlneşte Luxemburg, pe care în martie l-a bătut cu 3-1. Aşteptăm goluri multe şi diseară, iar „Portugalia peste 2,5 goluri” are cota 1,41.

De partea cealaltă, Serbia ne-a scos sâmbătă în Feroe, dar pe teren propriu, contra codaşei Azerbaidjan, n-ar trebui să aibă probleme. Victoria are cota prea mică, dar „nu marchează ambele”, la 1,40, merită jucat.

Suedia – Grecia, care pe care

În grupa B, Spania stă. În schimb, Suedia şi Grecia au meci direct. În momentul de faţă, situaţia este aşa: 1. Spania (13 puncte, 6 jocuri), 2. Suedia (12 puncte, 5 jocuri), 3. Grecia (9 puncte, 5 jocuri). Aşadar, Suedia – Grecia e meci de care pe care. Nordicii, cu victorie, trec peste Spania pe locul 1, dar cu o înfrângere pot ajunge pe 3. Elenii sunt singurii care nu au pierdut până acum, remizând în Spania şi învingând pe Suedia la Atena. Mizăm, însă, pe revanşa suedezilor, la cotă 1,85.

Elveţia poate egala Italia

În grupa C, situaţia e destul de clară. Italia şi Elveţia vor termina pe primele două locuri, aşa cum era de aşteptat la startul preliminariilor. Squadra azzurra are 3 puncte în plus, dar şi un meci. Elveţia joacă în Lituania şi poate egala liderul la puncte. Dacă bate cu 6-0, va fi egalitate perfectă chiar. Nu credem că vor lua „setul”, dar ne aşteptăm să nu primească gol. „Nu marchează ambele” are cota 1,55.

Celălalt meci al grupei este Bulgaria – Irlanda de Nord, aflate acum la egalitate, câte 5 puncte, cu vecinii de la sud având un meci în plus. Irlanda a marcat 4 goluri, dar toate în poarta Lituaniei, într-un 4-1. Bulgarii au tot 4 reuşite, două în poarta Lituaniei (în două jocuri), dar altele două înscrise Italiei şi Elveţiei. În tur, la Belfast, a fost 0-0. Remiză s-ar putea să fie şi acum, dar cu goluri, pentru că gazdele vor înscrie (cotă 1,47).

Bosnia, singurul adversar al Ucrainei

După cinci remize consecutive, între care două cu liderul Franţa, Ucraina a reuşit să spargă gheaţa în Finlanda şi să ia primele 3 puncte dintr-un meci. Astfel, a ajuns la cota 8, la două lungimi de Bosnia (1 meci mai puţin), pe care o întâlneşte în această seară. Ucraina mai are două partide de jucat în această campanie, ambele cu Bosnia, rivala directă. Trei puncte acasă sunt cruciale şi ne aduc şi o cotă de 1,76.

Scoţia, Austria şi Israel se bat pe locul 2

În grupa F, Danemarca e liderul cu parcurs perfect, maximum de puncte, fără gol primit. În urma ei, Scoţia (14 p), Israel (10 p) şi Austria (10 p) se bat pe locul 2. Austria joacă în Danemarca şi are nevoie de punct sau, mai bine, puncte. Pentru asta trebuie să înscrie, dar nu credem că va pleca fără să şi încaseze. „GG”-ul, la cotă 2,14, e excelent.

Israel e naţionala-spectacol a grupei, 7 meciuri de „peste 1,5 goluri”, cinci dintre ele chiar „peste 3,5”. Acum întâlneşte Moldova, cea mai slabă defensivă a grupei. „3+” are cota 1,51 şi trebuie jucat.

Scoţia a înregistrat cea mai mare victorie cu Feroe, 4-0 acasă. A fost singura la diferenţă mai mare de un gol. Acum, a venit timpul să se deplaseze în Feroe, unde ne aşteptăm să învingă, dar nu va înscrie prea mult. Am mers pe „1 şi sub 4,5 goluri”, la cotă 1,40.

Titanii şi liliputanii

Grupa I este ultima cu meciuri în această seară. Anglia e lider neînvins şi, mai mult ca sigur, va câştiga grupa. Bătălia cea mare e la poziţia de baraj, între Albania şi Polonia. Iar cele două se înfruntă diseară la Tirana. Gazdele, un punt mai mult decât adversarii, au două eşecuri până acum, 0-2 cu Anglia şi 1-4 în Polonia. Mai au două meciuri grele: acesta cu Polonia şi returul cu Anglia. Sunt şanse mari să nu iar niciun punct. Polonia, cu un succes la Tirana, e aproape sigură de locul secund, că a scăpat de englezi. „2 solist”, la cotă 2,08, pare puţin riscant, dar avem încredere în Lewandowski şi ai lui.

Anglia, şase victorii şi un egal, golaveraj 23-2, întâlneşte Ungaria, pe care în tur a bătut-o cu 4-0 la Budapesta. Aşteptăm un succes lejer şi pe Wembley, pentru că englezii nu sunt încă siguri de primul loc. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,64.

Dacă în primele două jocuri sunt implicaţi titanii grupei, în ultimul sunt liliputanii: San Marino şi Andorra. Gazdele se bucură când înscriu, pentru că la puncte nici măcar nu visează. 1-29 e golaverajul lui San Marino în grupă. În întreaga istorie, au o singură victorie, într-un amical cu Liechtenstein în 2004. În oficiale, nici măcar în Liga Naţiunilor, unde au adversari pe măsură, nu fac nimic. Andorra e favorită (wow!, nu ne aşteptam să scriem vreodată aceste cuvinte). Şi a câştigat cele două întâlniri directe de până acum, 2-0 de fiecare dată. „2 solist” are cota 1,74.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare