Urmareste-ne

Archive

Biletul-bombă din week-end. 25.000 de lei profit curat!

napoli

Biletul-bombă din week-end. V-am pregătit 6 partide cu 6 pronosticuri curajoase, dar cu şanse mari de reuşită, care împreună aduc o cotă totală de 504,79. Noi am ales o miză de 50 de lei, şi ne aşteptăm cu 25.000 de lei profit!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Leicester e în vrie

Biletul-bombă din week-end. Leicester – Crystal Palace, sâmbătă, 17:00, Premier League. Gazdele sunt la un pas să iasă din primele patru locuri, după ce la un momentat dat, avea un avans de 14 puncte faţa de poziţia a 5-a. Forma slabă a făcut să piardă puncte pe bandă rulantă. De trei etape nu au nicio victorie. Dacă nu îşi revin rapid, pot rata complet Europa. Crystal Palace e un prilej ideal. Echipă de mijlocul clasamentului, care nu are de ce să forţeze. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,73.

Wolves visează la Europa

Biletul-bombă din week-end. Wolves – Arsenal, sâmbătă, 19:30, Premier League. Cele două sunt vecine de clasament, pe 6 şi 7, dar gazdele au un avans de 6 puncte şi speră la cupele europene. Wolves e în mare formă, având 4 succese şi un egal în ultimele 5 etape. Arsenal a câştigat precedentele 2 runde, dar avut adversari modeşti. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,93.

Celta se poate salva

Biletul-bombă din week-end. Celta Vigo – Betis, sâmbătă, 18:00, La Liga. Gazdele sunt primele deasupra liniei de retrogradare. Au pierdut rău la Mallorca, 1-5, şi le-a scăzut avansul la numai 5 puncte, cu 5 etape rămase. Betis e pe 13, la distanţă suficient de mare de zona roşie. Celta are 3 din ultimele 4 meciuri cu cel puţin 4 goluri, iar în duelurile cu Betis, 80% dintre meciuri au fost de „over“. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,09.

Lazio are prima şansă

Biletul-bombă din week-end. Lazio – AC Milan, sâmbătă, 22:45, Serie A. Este unul dintre meciurile de tradiţie ale Italiei. Acum, gazdele, locul 2 la 45 puncte e lider, sunt favorite în faţa unui Milan care tocmai s-a făcut de râs la ultima clasată, Spal, fiind condusă 2-0 şi egalând în ultimele minute, printr-un autogol incredibil. Milan n-a putut învinge, deşi a avut o repriză întreagă om în plus. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 3,00.

Egalul, cel mai probabil

Biletul-bombă din week-end. Newcastle – West Ham, duminică, 16:15, Premier League. Oaspeţii sunt la doar 3 puncte de locurile retrogradabile şi asta pentru că au învins-o pe Chelsea în meciul precedent. Au nevoie disperată de puncte pentru a fi siguri de salvare. Newcastle e liniştită, cu 12 puncte peste adversarul de astăzi, şi nu ar avea de ce să forţeze, dar a arătat că nu face concesii nimănui, bătând-o pe Bournemouth şi remizând cu Villa, contracandidatele lui West Ham la retrogradare. „Ciocănarii au nevoie de victorie, dar „coţofenele” nu se vor lăsa uşor, mai ales pe teren propriu, aşa că o remiză e de aşteptat. „X solist” are cota 3,30.

Napoli e în formă maximă

Biletul-bombă din week-end. Napoli – AS Roma, duminică, 22:45, Serie A. Ultimul meci de pe bilet este duelul dintre locurile 6 şi 5 din Italia. Napoli joacă, în sfârşit, la valoarea ei, având 5 victorii la rând. Roma e cu 3 puncte mai sus, dar a pierdut la Milan şi la Atalanta în ultimele 5 etape, semn că nu se simte prea bine contra adversarilor mai bine cotaţi. Cu puţine excepţii, partidele ambelor s-au încheiat fără prea multe goluri pe tabelă, iar acum, în acest final aglomerat, vor încerca să îşi conserve energia. Nici una dintre ele nu va forţa dacă scorul e clar. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 3,05.

Biletul-bombă din week-end

+ posts

Promotii