Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul care îți poate schimba viața! 100.000 de euro în două zile, cu o investiție de 10 dolari!

Încercăm să dăm lovitura cu un bilet de 100.000 de euro!
Încercăm să dăm lovitura cu un bilet de 100.000 de euro!

Visul oricărui parior este de a da o lovitură spectaculoasă, măcar o dată în viață.

Încercăm să visăm și noi,  iar începând de astăzi, vom alcătui la fiecare final de săptămână, până la sfârșitul anului, un bilet de weekend, cu 100.000 de euro câștig, în speranța că ne vom face Sărbătorile de Iarnă mai luxoase!

Așadar, vrem să profităm de oferta consistentă din campionatele Europei și sperăm că recomandările noastre să fie încununate cu un BIG WIN!

Reguli nescrise pentru un bilet câștigător de 100.000 de euro!

Chiar dacă în obținerea unui astfel de câștig hazardul joacă un rol covârșitor, aceste tipuri de bilete au totuși și câteva reguli nescrise, de care un parior ar trebui să țină cont:

  1. În general, este bine să mizezi cât mai mult pe goluri (GG3+, 2+, 3+) și să eviți pe cât posibil soliștii, chiar dacă unele favorite par certe, iar cotele sunt tentante.
  2. De regulă este bine să extragi cele mai bune meciuri pe 2-3 zile și să nu aglomerezi un bilet cu partide de pe o singură zi. Cu o analiză  atentă pe 3 zile îți poți selecta 6, 7 evenimente bune, iar șansele de reușită sunt mai mari.
  3. Miza pentru astfel de bilete este recomandat să fie între 30 și 40 de lei, iar numărul de evenimente, undeva în jurul a 20. Pune mai întâi miza pe bilet, apoi începe să adaugi jocurile până ajungi la plafonul de 500.000 de lei (100.000 de euro).
  4. Este bine să îți lași din punct de vedere cronologic, în coada biletului, cât mai puține meciuri care încep la aceeași oră. La biletele plasate online, cu cît ajungi mai aproape de ultimele jocuri, cu atît cash-out-ul devine mai consistent.  În măsura în care este posibil, ideal este să rămâi într-un singur eveniment, pentru a putea avea posibilitatea să pui contră.
  5. Când plasezi un bilet online cu miză, să zicem, 40 de lei, împarte-l în mai multe tichete cu sume mai mici (de ex: 8 bilete x 5 lei). Astfel, în cazul în fericit în care avansezi cu meciurile până spre final, ai posibilități multiple de cash out pe toate cele 8 bilete. Poate nu dai lovitura finală de 100.000 de euro, dar cu 2,3 cash-out-uri inspirate poți să rămâi totuși cu un câștig consistent.

Ținând cont de regulile de mai sus, am alcătuit un bilet-eveniment de 20 de meciuri, care se vor disputa mare majoritate azi (16 meciuri) și 4 jocuri, cât 4 finale, ne rămân pentru duminică!

Am mizat în general pe disputele de goluri din campionatele unde se marchează de regulă foarte mult, dar și pe echipele în formă din top 5 campionate, precum Bayern, Chelsea, PSG sau Arsenal. Nu am ocolit nici derby-ul orașului Manchester, unde oaspeții au prima șansă în fața diavolilor roșii, iar super-Ajax-ul lui Erik ten Hag sperăm să ne închidă seara de duminică în stil de mare campioni!

Ai mai jos codul biletului, plasat de 8 ori cu 5 lei, pentru a ajunge exact la targetul propus: 100.000 de euro!

Poți să joci și tu biletul sau poți alege ce meciuri îți plac (fie tot pentru crearea unui BIG WIN, sau pentru bilete cu un număr mai mic de evenimente).

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare