Urmareste-ne

ALTELE

Biletul cota 10 (1.04.2022). Începem luna cu 1500 de lei pe plus!

Benfica trebuie să câștige în deplasarea de la Braga

Biletul cota 10 de vineri (1.04.2022), conține 5 partide din patru campionate diferite. Vom paria pe meciuri din Liga 1, Primeira Liga, Juliper Pro League și La Liga 2. 

Liga 1 revine în prima zi a lunii aprilie

Deschidem biletul cu partida dintre U Craiova 1948 și CS Mioveni, cea care deschide etapa cu numărul 3 din play-out. Gazdele au obținut 4 puncte în primele 2 etape, victoria cu Gaz Metan, scor 0-2, dar și remiza albă cu Chindia Târgoviște, în timp ce Mioveniul a suferit un eșec în partida de debut, scor 3-1 în deplasarea de la Sepsi, dar a câștigat partida de pe teren propriu cu Chindia, scor 1-0. Un detaliu de remarcat este faptul că formația gazdă joacă foarte bine pe teren propriu, așa că pariem „Pauză sau final 1”, pentru cota 1.75.

Celălalt duel din Liga 1 pe care vom paria este Chindia Târgoviște – Dinamo București. Ambele formații au obținut doar câte un punct în primele 2 partide, iar acum obiectivele sunt clare: cele 3 puncte. În sezonul regulat cele 2 formații și-au împărțit victoriille, ambele câștigând acasă, cu 1-0. Ultimele 5 partide de campionat s-au încheiat cu un gol sau niciunul, așa că vom paria „Total goluri meci 0-2”, pentru cota 1.45.

Dueluri pentru campionat în Portugalia și Belgia

Continuăm seria partidelor cu meciul dintre Braga și Benfica, derby-ul etapei a douăzeci și opta din Primeira Liga. Benfica se află la 12 puncte de primul loc și la 6 de a doua poziție, fapt care îi obligă să câștige partida de diseară. Braga este pe 4, cu șanse minime la un loc de Champions League, deoarece distanța de 12 puncte față de Benfica nu poate fi recuperată până la sfârșitul sezonului. Partida tur a fost câștigată de Benfica, scor 6-1, iar acum pariul nostru tot în favoarea echipei din capitală va fi. Pariem „Pauză sau final 2”, pariu care ne oferă cota 1.85.

Ne mutăm în Julier Pro League pentru a paria pe duelul dintre Beerschot VA și Club Brugge, un duel cu o favorită certă, anume echipa oaspete. Gazdele au șase eșecuri la rând în campionat, iar această serie este foarte probabil să fie continuată de formația din Brugge, care are nevoie de o victorie pentru a menține presiunea asupra liderului. Adăugăm pariul „2”, pentru cota 1.30.

Bifează a cincea victorie consecutivă Girona?

Terminăm în stil mare ziua și pariem pe duelul din La Liga 2 dintre Girona și Malaga. Obiectivele celor 2 combatante sunt total diferite. Gazdele se luptă la promovare, în timp ce oaspeții au mari emoții în ceea ce privește retrogradarea. După ce Malaga a câștigat partida tur, Girona are o revanșă de luat. Pariem „1”, pronostic care ne aduce cota 1.65.

Biletul cota 10 (1.04.2022)

Biletul cota 10 (1.04.2022)

Biletul cota 10 (1.04.2022)

Biletul cota 10 (1.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate