Urmareste-ne

Archive

Biletul cota 10 (23.03.2022). Baschetul și tenisul ne aduc 1500 de lei!

Valencia este favorită în partida cu Bursaspor

Biletul cota 10 de miecuri conține 5 evenimente, 2 vin de la turneul de la Miami, iar alte 3 din lumea baschetului European. 

McDonald și Ruusuvuori – favoriți

Primul meci de pe bilet este cel dintre Mackenzie McDonald, nr. 54 ATP, și Dominik Koepfer, nr. 64 ATP. Americanul este favoritul cert al acestui duel, el aflându-se pe o pantă ascendentă în ultimul an de zile, cu un joc din ce în ce mai bun, lucru văzut în rezultatele bune obținute. Adăugăm pariul „1” pe bilet, pentru cota 1.38.

Tot de la Mastersul de la Miami vine și al doilea meci pe tenis de azi. Maxime Cressy, nr. 72 ATP, și Emil Ruusuvuori, nr. 71 ATP, se luptă pentru un loc în al doilea tur al turneului american. Cressy, după un final de 2021 destul de bun, nu a intrat foarte bine în 2022, cu rezultate oscilante. Nici Emil Ruusuvuori nu are cele mai bune evoluții, însă este favorit, iar noi vom paria pe victoria sa. Pariem „2”, pentru cota 1.52.

Trei partide de top de baschet pe care vom paria

Este firesc faptul că partidele din cadrul Euroligii nu pot lipsi de pe biletul nostru. Unul dintre derby-urile etapei cu numărul 31 din competiție este Monaco – Olympiakos. Grecii sunt ușor favoriți, dar francezii au avut în ultima perioadă evoluții excelente, așa că vom paria pe victoria lor.

Un alt eveniment de top vine din EuroCup, acolo unde vom paria pe duelul dintre Gran Canaria și Buducnost. Spaniolii sunt deja calificați în faza următoare a competiției, în timp ce muntenegrenii ar mai avea nevoie de o victorie pentru a fi siguri de calificare. Totuși, noi vom merge pe mâna gazdelor și contăm pe victoria lor.

Închidem biletul cu partida dintre Bursaspor și Valencia, locurile 8, respectiv 2. Turcii ar fi nevoiți să câștige partida de diseară cu Valencia, însă echipa spaniolă s-a dovedit a fi foarte greu de bătut până acum, având doar 4 înfrângeri în 15 meciuri. Pentru această partidă vă propunem pariul „Handicap -3,5 Valencia”, pentru cota 1.65.

Biletul cota 10 (23.03.2022)

Biletul cota 10 (23.03.2022)

 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate