Urmareste-ne

Archive

Biletul cota 10 (26.03.2022). Patru meciuri cu cote de top și 2000 de lei câștigați

Specialiștii Betmag au pregătit biletul de cota 10 pentru ziua de sâmbătă (26.03.2022), care conține partide din La Liga 2, League One, dar și un amical între echipele naționale

Facem bani cu biletul cota 10 (26.03.2022)

Deschidem biletul cu partida dintre Eibar și Lugo, care are o favorită certă, anume liderul din campionat, formația gazdă. Cei de la Lugo se află pe locul 11, sunt neînvinși de 4 etape. Însă acest meci trebuie câștigat de Eibar, care are nevoie de cele 3 puncte pentru a-și menține poziția de lider.

Celălalt meci din a doua ligă spaniolă pe care vom paria este cel dintre Gijon și Cartagena. Se înfruntă două formații ieșite din formă. Gijon a câștigat ultimul meci în campionat acum o lună și jumătate. Cartagena oscilează între victorii și eșecuri. Pariul nostru pentru acest meci este „GG”, deoarece cele două formații au jucat foarte slab în unele partide, apărările lor fiind foarte ușor expuse pericolelor.

Meci important pentru promovare între Ipswich și Plymouth

Continuăm seria partidelor de pe bilet cu un eveniment din League One. Mai exact, cel dintre Ispwich, ocupanta locului 9, cu 61 de puncte obținute, și Plymouth, care este pe locul 4, cu 74 de puncte câștigate. Ambele formații trag tare pentru promovare. Oaspeții se află pe un loc de baraj, în timp ce gazdele au recuperat 6 puncte pentru a ajunge pe ultimul loc de baraj. Majoritatea meciurilor din League One sunt cu multe goluri de o parte și de alta. De asemenea, remizele sunt relativ rare. Vă propunem pariul „12 & 3-5 goluri” pentru acest meci.

Apoi, închidem biletul cu amicalul dintre Croația și Slovenia, unul care se anunță a fi de mare calitate. Vom miza pe victoria gazdelor, care sunt favorite și pot obține o victorie de palmaresc împotriva Sloveniei.

 

Biletul cota 10 (26.03.2022)

Biletul cota 10 (26.03.2022)

Biletul cota 10 (26.03.2022)

Biletul cota 10 (26.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate