Urmareste-ne

Archive

Biletul cu baschet de astăzi, 8 decembrie 2020. Facem bani din Euroligă

Biletul cu baschet de astăzi, 8 decembrie 2020. Facem bani din Euroligă. Meciul pe care l-am ales și care sper să ne aducă profit este Valencia – Zenit Petersburg. Acesta este programat de la ora 22:00.

Biletul cu baschet de astăzi, 8 decembrie 2020

  • Valencia se află pe locul patru după 11 meciuri jucate și are șapte victorii și patru înfrângeri. Echipa din Spania este favorită contra lui Zenit, cu toate că vine după o înfrângere în ultima rundă cu Alba Berlin, 92 la 100 pe teren propriu.

Facem bani din Euroligă cu meciul Valencia – Zenit Petersburg

  • De partea cealaltă, Zenit Petersburg este pe poziția a șasea în clasament și are șase victorii și trei înfrângeri din nouă partide disputate. Echipa din Rusia vine și ea după o înfrângere, a pierdut pe teren propriu cu Fenerbahce cu 65 la 73.

Valencia – Zenit Petersburg câștigă gazdele @ 1,55

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii