Urmareste-ne

Archive

Biletul cu baschet din 11 noiembrie 2020. Super pariu din Euroligă

Biletul cu baschet din 11 noiembrie 2020. Super pariu din Euroligă. Meciul care ne poate aduce profit este Lyon Villeurbanne – Steaua Roșie Belgrad. Ora la care este programat să înceapă este 21:45.

Biletul cu baschet din 11 noiembrie 2020

Lyon Villeurbanne are o singură victorie și trei înfrângeri după patru meciuri disputate în Euroligă. După trei partide pierdute la rând, gazdele de astăzi au reușit să se impună chiar în ultima rundă împotriva Baskonia.

Biletul cu baschet din 11 noiembrie 2020

De partea cealaltă, Steaua Roșie Belgrad se află două poziții mai sus ca adversara sa, pe locul 14, și are o victorie, una obșinută în prelungiri și patru înfrângeri după șase meciuri disputate. În ultima partidă directă cu Lyon, sârbii s-au impus cu 83 la 80.

Lyon Villeurbanne – Steaua Roșie Belgrad peste 150,5 puncte

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii