Urmareste-ne

Archive

Biletul cu baschet din 12 noiembrie 2020. Cota profitabilă e 1,85

Biletul cu baschet din 12 noiembrie 2020. Cota profitabilă e 1,85 și vine de la super duelul din Euroligă dintre Barcelona și Fenerbahce. Partida este programată să înceapă de la ora 22:00.

Biletul cu baschet din 12 noiembrie 2020

Barcelona se află pe primul loc în Euroligă după șapte meciuri disputate. Are cinci victorii în timp regulamentar, una în prelungiri și o singură înfrângere. Catalanii vin după o confruntare în care și-au distrus adversarii. 103 la 67 este scorul obținut cu Alba Berlin.

Biletul cu baschet din 12 noiembrie 2020

De partea cealaltă, Fenerbahce se află pe poziția a cincea și are patru victorii, o înfrângere în prelungiri și două în timp regulamentar. Turcii vin și ei după o victorie importantă, chiar dacă a fost împotriva ultimei clasate. Fener a bătut-o pe Khimki cu 83 la 71.

Barcelona – Fenerbahce peste 152,5 puncte

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii