Urmareste-ne

Archive

Biletul cu baschet din 17 decembrie 2020. Încercăm un „VERDE” din Euroligă

Biletul cu baschet din 17 decembrie 2020. Încercăm un „VERDE” din Euroligă. Meciul care ne poate aduce profit este Panathinaikos – ALBA Berlin. Acesta este programat să se joace de la ora 21:00.

Biletul cu baschet din 17 decembrie 2020

Panathinaikos se află pe locul 16 și are doar patru partide câștigate din 13 jucate. Grecii vin după înfrângerea de acasă cu Real Madrid, a noua la număr, și pare din ce în ce mai greu să ajungă pe locurile de play-off.

Încercăm un „VERDE” din Euroligă

De partea cealaltă, ALBA Berlin are cu două victorii mai mult decât adversara de astăzi. Spre deosebire de cei de la Panathinaikos, nemții vin după un succes de moral cu Steaua Roșie Belgrad și sunt foarte aproape de ultima poziție ce duce în play-off.

Panathinaikos – ALBA Berlin sub 162,5 @ 1,93

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii