Urmareste-ne

Archive

Biletul cu baschet din 17 noiembrie. Cota profitabilă vine din Euroligă

Biletul cu baschet din 17 noiembrie. Cota profitabilă vine din Euroligă. Meciul care ne poate aduce profit este Valencia – Panathinaikos. Ora la care este programat să înceapă este 22:00.

Biletul cu baschet din 17 noiembrie. Cota profitabilă vine din Euroligă

Valencia are o patru victorii și trei înfrângeri după șapte meciuri disputate în Euroligă. În precedentele patru dueluri a alternat victoriile cu înfrângerile, ultimul reprezentând un insucces cu Bayern 79 la 90. Ceea ce se poate observa însă ca este cosntant este numărul mare de puncte din partidele pe care Valencia le dispută.

Biletul cu baschet din 17 noiembrie. Cota profitabilă vine din Euroligă

De partea cealaltă, Panathinaikos se află pe locul 15, cu nouă poziții mai jos ca adversara sa, și are două victorii și patru înfrângeri, dintre care una în prelungiri. Și la meciurile pe care grecii le dispută se pot observa foarte multe puncte marcate.

Valencia – Panathinaikos peste 160,5 @ 1,93

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii