Urmareste-ne

Archive

Biletul cu baschet din 18 decembrie 2020. Euroliga ne aduce profit

Biletul cu baschet din 18 decembrie 2020. Euroliga ne aduce profit. Partida cu care să facem bani este Olympiacos – Real Madrid. Aceasta este programat să se dispute de la ora 21:00.

Biletul cu baschet din 18 decembrie 2020. Euroliga ne aduce profit

Olympiacos se află pe locul nouă și este prima echipă de sub locurile de play-off. Cu toate că singura preocupare a grecilor este Euroliga, fiind excluși din campionat, lucrurile nu merg așa cum ar fi trebuit pentru ei. Au nevoie să lege mai multe victorii la rând pentru a fi în primele opt echipe.

Biletul cu baschet din 18 decembrie 2020. Euroliga ne aduce profit

De partea cealaltă, Real Madrid este pe locul trei în clasament și se află într-o formă de zile mari, cu 17 victorii și o singură înfrângere în ultimele 18 meciuri, în toate competițiile. Așadar, este foarte posibil că spaniolii să se impună și de această dată, însă pronosticul meu este la puncte.

Olympiacos – Real Madrid peste 158,5 @ 1,95

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii