Urmareste-ne

Archive

Biletul cu baschet din 30 octombrie 2020. Bani frumoși din Euroligă

Biletul cu baschet din 30 octombrie 2020. Bani frumoși din Euroligă. Meciul care ne poate aduce profit este cel dintre Baskonia și Barcelona, care se joacă de la ora 21:30.

Biletul cu baschet din 30 octombrie 2020

Baskonia vinde după un meci facil în runda precedentă când a întâlnit-o pe Khimki. Echipa din Rusia a avut lotul plin de infectări cu covid și de accidentări, lucru care s-a văzut pe tabela care a la final a arătat 77 la 60 pentru spanioli. Deși nu este favorită, Baskonia va pune mari probleme Barcelonei.

Biletul cu baschet din 30 octombrie 2020

De partea cealaltă, Barcelona se află pe locul doi în clasament și vine după un succes important cu Real Madrid, în utlima etapă de Euroligă. Catalanii au câștigat cu 79 la 72 pe teren propriu. În ultimele 4 luni, Barca și Baskonia s-au întâlnit de patru ori, fiecare câștigând de două ori.

Baskonia – Barcelona peste 152,5 @ 1,90

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii