Urmareste-ne

Archive

Biletul cu Bundesliga din 6 iunie 2020. Aici ai cotele profitabile

Biletul cu Bundesliga din 6 iunie 2020. Aici ai cotele profitabile ale tuturor meciurilor care se dispută astăzi. Mai jos vă vom prezenta cele mai tari ponturi de sâmbătă din prima ligă Germană.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul cu Bundesliga din 6 iunie 2020

  • Biletul cu Bundesliga din 6 iunie 2020 conține toate cele cinci partide ce se joacă astăzi. Primul este cel dintre Dusseldorf și Hoffenheim, unde pariem pe x2,  oaspeții se află într-o formă de moment mult mai bună. La a doua partidă, cea dintre RB Leipzig – Paderborn, mergem pe atacul devastator al gazdelor și mizăm peste 3,5 goluri. Și tot la goluri pariem și la duelul dintre E. Frankfurt și Mainz, pe ambele marchează.

Aici ai cotele profitabile

  • La super confruntarea dintre Leverkusen și Bayern Munchen vă recomandăm 2 solist, bavarezii sunt, din nou, peste toți adversarii din campionat și cu greu se vor mai împiedica până la final. Și așa am ajuns și la ultima partidă ce le pune față în față pe Dortmund și Hertha Berlin, unde ne așteptăm la peste 2,5 goluri.
Biletul cu Bundesliga din 6 iunie 2020. Aici ai cotele profitabile

Biletul cu Bundesliga din 6 iunie 2020. Aici ai cotele profitabile

+ posts

Promotii