Urmareste-ne

Archive

Biletul cu CS:GO din 12 mai 2020. Facem bani în drumul spre Rio!

Biletul cu CS:GO din 12 mai 2020. Facem bani în drumul spre Rio! Avem parte de două meciuri foarte interesante în ESL One: Road to Rio Europe. Ambele partide sunt programate la aceeași oră, 17:30, ora României.

Biletul cu CS:GO din 12 mai 2020

  • Primul meci le pune față în față pe Team Vitality și Godsent. Gazdele sunt favorite la victorie, iar cota oferită de bookmakeri arată clar diferența de valoare dintre cele două formații: 1.40 pentru un succes al celor de la Team Vitality.

Facem bani în drumul spre Rio!

  • Al doilea meci le pune față în față pe Fnatic și Movistar Riders, unde gazdele au cota 1.20 pentru a se impune în acest duel.
  • Împreună, cele două evenimente puse pe același bilet oferă o cotă totală de 1.68.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii