Urmareste-ne

Archive

Biletul cu CS:GO din 26 aprilie 2020. Facem profit cu ESL One

Biletul cu CS:GO din 26 aprilie 2020. Facem profit cu ESL One, competiție care își desfășoară calificările pentru Rio, cu meciuri de top. Jocurile alese pe acest bilet sunt programate la 19:30, ora României.

Biletul cu CS:GO din 26 aprilie 2020

  • Primul duel le pune față în față pe Movistar Riders și C0ntact, unde avem parte de un meci echilibrat, dar în care oaspeții au prima șansă la victorie. Din acest motiv, recomandăm să pariați cu încredere 2 solist, la cota 1.70.

Facem profit cu ESL One

  • Al doilea meci de pe bilet este cel dintre G2 Esports și FaZe, unde victoria gazdelor este cotată cu 1.85. Recomandăm să pariați cu încredere cele două partide, la o cotă totală de 3.15, care probabil va aduce profit.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii