Urmareste-ne

Archive

Biletul cu CS:GO din 28 aprilie 2020. Calificări pentru Rio, profit pentru noi!

Biletul cu CS:GO din 28 aprilie 2020. Calificări pentru Rio, profit pentru noi! Am ales trei jocuri de la ESL One, toate programate la 19:30, ora României. Meciurile de astăzi sunt foarte dezechilibrate, așa că ne așteptăm să facem profit. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul cu CS:GO din 28 aprilie 2020

  • Deschidem biletul cu partida dintre Heretics și Complexity, unde oaspeții sunt favoriți să termine duelul câștigători. Cota este cea mai mare de pe bilet, 1.40, celelalte dueluri fiind și mai dezechilibrate.

Calificări pentru Rio, profit pentru noi!

  • Al doilea meci are ca favorită echipa Astralis în duelul cu Vitality, unde cota pentru un succes al gazdelor este 1.25. Ultimul meci de pe bilet le pune față în față pe Movistar Riders și FaZe, unde oaspeții au cota 1.20 pentru a se impune.
  • Având în vedere că avem cote foarte mici, acest bilet merită plasat combo, iar cele trei jocuri oferă o cotă totală de 2.10.

+ posts

Promotii