Urmareste-ne

Archive

Biletul cu CS:GO din 29 aprilie 2020. Meciurile sigure sunt seara

Biletul cu CS:GO din 29 aprilie 2020. Meciurile sigure sunt seara, la cea mai tare competiție a momentului, ESL One: Road to Rio. Cele trei jocuri sunt programate la ora 23:00, ora României.

Biletul cu CS:GO din 29 aprilie 2020

Astăzi avem pe masă un bilet sigur, cu meciuri foarte dezechilbrate. Primul este cel dintre Team Liquid și Team Envy, unde avem cota 1.10 pentru un succes al gazdelor. O cotă la fel de mică vine de la duelul dintre FURIA și YeaH!, unde gazdele sunt favorite clare la victorie, având o cotă de 1.07 pentru un succes în acest duel.

Meciurile sigure sunt seara

Închidem biletul cu meciul dintre Bad News Bears și MIBR; unde oaspeții au cota 1.35 pentru a se impune la finalul jocului. Meciurile sunt sigure, cota totală 1.60, așa că recomandăm să jucați fără emoții acest bilet.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii