Urmareste-ne

Archive

Biletul cu CS:GO din 5 mai 2020. Două meciuri, profit maxim!

Biletul cu CS:GO din 5 mai 2020. Două meciuri, profit maxim! Am găsit în oferta de astăzi două partide foarte interesante, din care așteptăm profit. Cele două jocuri sunt programate în competiția ESEA MDL Europe, de la orele 20:00, respectiv 21:00, ora României.

Biletul cu CS:GO din 5 mai 2020

Primul meci le pune față în față pe HellRaisers și Endpoint, unde mergem fără emoții pe victoria oaspeților, care au cota 1.40 pentru a se impune în acest duel. Din acest motiv, recomandăm să pariați cu încredere pe un succes, deoarece este una dintre cele mai bune echipe din competiție.

Două meciuri, profit maxim!

O altă echipă de top este SKADE, care are meci ușor în această seară, împotriva celor de la Team Singularity. Cota este 1.28 și la fel, merită pusă pe un bilet cu mai multe evenimente. Cele două meciuri pe același bilet oferă o cotă totală de 1.79.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii