Urmareste-ne

Archive

Biletul cu eSports din 20 martie 2020. Cota 2,36 cu dueluri din League of Legends!

Biletul cu eSports din 20 martie 2020. Cota 2,36 cu dueluri din League of Legends! Astăzi, începând cu ora 19:00, avem parte de cinci dueluri în LEC Spring. Toate sunt dezechilibrate, așa că ne așteptăm să facem profit.

Biletul cu eSports din 20 martie 2020

Unul dintre primele meciuri de pe bilet este cel dintre MAD Lions și SK Gaming. Cei de la MAD Lions au jucători mult mai experimentați, așa că o surpriză aici nu pare posibilă. De asemeanea, tot o cotă foarte mică au și cei de la Origen în meciul cu Team Vitality.

Cota 2,36 cu dueluri din League of Legends!

Pe bilet mai avem duelurile dintre Schalke 04 Esports, echipa de esports a celor de la Schalke 04 din Germania, și Misfits Gaming, unde oaspeții au cota 1,28 pentru o victorie. Excel Esports pare că nu are nicio șansă în fața celor de la Fnatic, iar G2 Esports are cota 1,18 pentru un succes în duelul cu Rogue. Toate meciurile puse pe același bilet aduc cota 2,36.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii