Urmareste-ne

Archive

Biletul cu eSports din 23 martie 2020. Triplează banii cu ESL Pro League

Biletul cu eSports din 23 martie 2020. Triplează banii cu ESL Pro League, cea mai importantă competiție pentru jocul CS:GO. Cele trei jocuri de pe biletul de azi sunt programate la 15:25, 19:00, respectiv 23:00.

Biletul cu eSports din 23 martie 2020

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre North și BIG, unde „uriașii” au cota 1,63 pentru un succes în acest duel. Ambele echipe sunt foarte valoroase, însă ne așteptăm ca cei de la BIG să câștige meciul. Un alt duel foarte interesant, dar mult mai dezechilibrat, este cel dintre Fnatic și ForZe, unde gazdele au cota 1,35 pentru a se impune.

Triplează banii cu ESL Pro League

Închidem biletul cu partida dintre Natus Vincere și Complexity, unde ne așteptăm ca cei de la Natus să câștige fără mari probleme și să înverzească cota de 1,33. Toate cele trei meciuri pe un bilet formează cota 2,93, care este excelentă într-o zi fără evenimente.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii