Urmareste-ne

Archive

Biletul cu eSports din 25 martie 2020. Două meciuri din Ultimate Quaran-Team

Biletul cu eSports din 25 martie 2020. Două meciuri din Ultimate Quaran-Team, competiție care încearcă să țină loc de fotbalul oprit în această perioadă. Cele două partide sunt programate la 14:00, respectiv 16:00.

Biletul cu eSports din 25 martie 2020

Primul duel de pe bilet este cel dintre Sparta Rotterdam Esports și Feyenoord Esports. Ne așteptăm ca oaspeții să obțină victoria, mai ales că jucătorul respectiv este mult mai valoros decât adversarul său, fiind la o echipă mai puternică financiar. Cota pentru victoria acestuia este 1,53.

Două meciuri din Ultimate Quaran-Team

Celălalt meci este la fel de dezechilibrat și pune față în față FC Utrecht Esports și Hamilton Academical Esports. Gazdele sunt mai experimentate în acest joc, așa că ne așteptăm să vedem o victorie destul de ușoară. Cota pentru victoria celor de la FC Utrecht Esports este 1,42. Dacă punem ambele meciuri pe un bilet avem o cotă totală de 2,17.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii