Urmareste-ne

Archive

Biletul cu extrafotbal (23.02.2022). Handbalul ne aduce profitul astăzi

Biletul extrafotbal de miercuri vine cu două partide din cadrul Ligii Campionilor la Handbal Masculin, unde vom alege 2 pronosticuri pentru partidele dintre Aalborg și Elverum, respectiv Vardar și Zagreb.

Aalborg poate câștiga încă un meci

Deschidem biletul cu partida dintre cei de la Aalborg și Elverum, în cadrul rundei cu numărul 12. Gazdele se află pe primul loc al grupei A, cu 16 puncte câștigate în cele 11 partide disputate, la egalitate cu francezii de la Montpellier. În cealaltă tabără, norvegienii de la Elverum au o formă extrem de slabă în ultimele partide din competiție, acumulând 5 înfrângeri consecutive în Ligă. Meciul tur s-a încheiat cu victoria danezilor de la Aalborg, scor 28-34, echipa care conduce scor 3-0 în istoricul meciurilor directe. Victoria este aproape sigur a gazdelor, însă noi vom alege un pariu pe goluri. Vom adăuga pe biletul nostru pronosticul „Sub 65.5 puncte”, deoarece meciurile din această competiție sunt foarte strânse, echipele fiind destul de apropiate valoric.

Vardar – Zagreb – derby pentru șaisprezecimi

Al doilea eveniment de pe biletul nostru este partida dintre Vardar și Zagreb, care contează pentru aceeași rundă a competiției. Croații se află pe ultimul loc de play-off, cu 8 puncte câștigate până acum, în timp ce gazdele se află pe poziția imediat următoare, cu 7 puncte câștigate în 3 victorii și un egal. În meciul tur am asistat la victoria oaspeților de azi, la limită, scor 23-22, iar noi ne vom aștepta la o nouă evoluție solidă din partea celor de la Zagreb, care par să fie favoriți la calificare în faza șaisprezecimilor de finală ale Ligii Campionilor.

 

Mult succes!

 

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate