Urmareste-ne

Archive

Biletul cu FIFA 20 din 1 mai 2020. Pariuri sigure din eCupa României PS4

Biletul cu FIFA 20 din 1 mai 2020. Pariuri sigure din eCupa României PS4, competiție care a ajuns în acest moment în fața sferturilor de finală. Cele două partide de astăzi sunt programate la 16:30, respectiv 18:00.

Biletul cu FIFA 20 din 1 mai 2020

  • Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Univ. Craiova și Poli Iași. Gazdele au o cotă foarte bună la victorie, în special pentru că au demonstrat că se pricep foarte bine la acest joc. Din acest motiv, bookmakerii consideră că Univ. Craiova este una dintre favorite chiar și la câștigarea competiției.

Pariuri sigure din eCupa României PS4

  • Celălalt meci de pe bilet le pune față în față pe Acad. Clinceni și Hermannstardt. Ambele echipe au făcut meciuri bune până acum, însă cei de la Hermannstadt s-au remarcat în mod special. Automat, și bookmakerii îi văd favoriți pe cei din Sibiu. Suntem de părere că nu au cum să rateze victoria, așa că pariem cu încredere pe cota 1.57 de la acest duel. Împreună, cele două meciuri de FIFA 20 oferă o cotă totală de 1.76.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii