Urmareste-ne

Archive

Biletul cu FIFA 20 din 15 mai 2020. Ambele înscriu, cel mai bun pariu!

Biletul cu FIFA 20 din 15 mai 2020. Ambele înscriu, cel mai bun pariu! Am ales trei meciuri din Esoccer RPL Pro Series, unde se joacă 10 minute. Mare atenție, pentru că nu este un meci de FIFA 20 normal, unde meciul are o durată de 12 minute.

Biletul cu FIFA 20 din 15 mai 2020

  • Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Orenburg și Tambov, unde avem parte de un meci disputat, unde ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți, la cota 1.43.

Ambele înscriu, cel mai bun pariu!

  • Al doilea meci de pe bilet le pune față în față pe Zenit și Ufa, unde avem parte de cota 1.45 pentru un meci în care ambele formații vor reuși să înscrie cel puțin un gol.
  • Închidem biletul cu partida dintre Ufa și Orenburg, unde avem parte din nou de un duel echilibrat, cu echipe ofensive, așa că și aici mergem tot pe un pariu pe goluri de ambele părți.
  • În total, avem o cotă totală de 2.99 pentru acest bilet cu trei meciuri de FIFA 20.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii