Urmareste-ne

Archive

Biletul cu FIFA 20 din 5 mai 2020. Facem bani cu Rapid și Dinamo

Biletul cu FIFA 20 din 5 mai 2020. Facem bani cu Rapid și Dinamo, în turul sferturilor de finală din SuperCupa #Jucamdeacasa, organizată de Superbet. Cele două meciuri sunt programate la 23:25, respectiv 23:50.

Biletul cu FIFA 20 din 5 mai 2020

Chiar dacă Rapid București nu este favorită în meciul cu Academica Clinceni, ne așteptăm ca giuleștenii să facă un meci foarte bun în tur, din care vor scoate cel puțin un egal. Cota este foarte bună, 1.96, ar merge pariată și single, însă recomandăm să faceți un bilet cu mai multe evenimente.

Facem bani cu Rapid și Dinamo

  • Al doilea duel de pe bilet este Dinamo București – Farul Constanța, unde avem cota 1.50 pentru o dublă în favoarea bucureștenilor. Aici meciul este foarte echilibrat, orice se poate întâmpla, însă mergem pe mâna gazdelor că vor scoate cel puțin un egal.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii