Urmareste-ne

Archive

Biletul cu FIFA 20 din 6 mai 2020. Cine se califică în semifinalele SuperCupei?

Biletul cu FIFA 20 din 6 mai 2020. Cine se califică în semifinalele SuperCupei? Am ales două meciuri dezechilibrate, unde favoritele s-au impus și în tur. Jocurile sunt programate de la 22:25, respectiv 22:55.

Biletul cu FIFA 20 din 6 mai 2020

  • Primul sfert de finală al zilei în SuperCupa Jucămdeacasă, organizată de Superbet, pune față în față Înainte Modelu și Petrolul Ploiești. În tur, ieri, prahovenii s-au impus cu 1-0, iar acum ne așteptăm să câștige din nou. Cota pentru acest pariu este 2.00.

Cine se califică în semifinalele SuperCupei?

  • Al doilea duel de pe bilet pune față în față Univ. Craiova și ACS Poli Timișoara, unde mergem pe mâna celor de la Univ. Craiova, care s-au impus cu 2-0 în tur.. Acum, ne așteptăm să câștige tot oltenii, mai ales că au demonstrat că sunt mult peste adversari. Cota pentru acest pronostic este 1.45.
  • Împreună, cele două meciuri oferă o cotă totală de 2.90.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii