Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal, 23 mai 2020. Patru super ponturi pariuri din Bundesliga

Biletul cu fotbal, 23 mai 2020. Am pregătit patru Super ponturi pariuri din Bundesliga. Mizăm pe partidele ce se joacă de la ora 16:30, Freiburg – Werder, M’gladbach – Leverkusen, Paderborn – Hoffenheim şi Wolfsburg – Dortmund.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul cu fotbal, 23 mai 2020

Biletul zilei cu fotbal, din 23 mai 2020, are în componenţă toate cele patru partide din Bundesliga ce se desfăşoară de la ora 16:30. Primul pont este de la meciul Freiburg – Werder, în care gazdele sunt favorite şi ar trebui să câştige pentru a se menţine în lupta pentru ultimul loc de cupă europeană. Oaspeţii sunt obligaţi să obţină cele trei puncte pentru a mai spera la menţinerea în Bundesliga. Aşadar, duelul se anunţă extrem de disputat, motiv pentru care mizăm peste 1,5 goluri. Al doilea pont este de la M’gladbach – Leverkusen, cea mai echilibrată partidă de astăzi. Cele două echipe sunt recunoscute pentru spectacolul pe care îl oferă în fiecare meci. Pariem peste 2,5 goluri. 

Patru super ponturi pariuri din Bundesliga

Al treilea pont este de la Paderborn – Hoffenheim, partidă pe care oaspeţii nu ar trebui s-o piardă. Întâlnesc cei mai slabi adversari din Bundesliga, care sunt deja condamnaţi la retrogradare. Mizăm pe un x2. Am ajuns şi la ultimul super pont de pe biletul cu fotbal de astăzi, de la confruntarea dintre Wolfsburg şi Dortmund. Verzii se află pe ultimul loc de Europa League şi de orice rezultat negativ pot profita cei de la Freiburg sau Schalke, care se află la doar două puncte în spate, astfel încât este obligatoriu să nu piardă în această după amiază. De partea cealaltă, galben-negrii luptă în continuare pentru titlu şi au nevoie de toate cele trei puncte pentru a pune presiune pe cei de la Bayern Munchen. Pariul nostru este peste 2,5 goluri.

Biletul cu fotbal, 23 mai 2020. Patru super ponturi pariuri din Bundesliga

Biletul cu fotbal, 23 mai 2020. Patru super ponturi pariuri din Bundesliga

+ posts

Promotii