Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din 10 mai 2020. Dublezi banii cu meciuri din Taiwan!

Biletul cu fotbal din 10 mai 2020. Dublezi banii cu meciuri din Taiwan! Am pus pe acest bilet pronosticuri sigure de la toate meciuri de duminică. Acestea sunt programate de la 11:00, ora României, așa că recomandăm să pariați de sâmbătă acest tichet, pentru a nu avea o dimineață matinală duminică. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul cu fotbal din 10 mai 2020

  • Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Taipei Tatung și Hang Yuen, unde ne așteptăm ca gazdele să se impună fără probleme în acest duel. Tot pe favorita care joacă pe teren propriu am mers și la duelul dintre Tainan City și Hasus TSU, unde avem cota 1.24 pentru 1 solist.

Dublezi banii cu meciuri din Taiwan!

  • Celelalte două meciuri sunt foarte echilibrate, așa că am ales că mergem pe pronosticul 12, mai exact victorie gazdele sau oaspeții. Este vorba despre duelurile Taicheng Lions – Ming Chuan University și Taichung Futuro – Taiwan Power Company.
  • Cota finală pe acest bilet este 2.59, așa că putem dubla banii fără probleme duminică, încă de la prima oră.

+ posts

Promotii