Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din 14 iunie 2020. Facem bani cu favoritele din Cehia!

Biletul cu fotbal din 14 iunie 2020. Facem bani cu favoritele din Cehia! Ne așteptăm să vedem din nou victorii la rând pentru marile forțe. Toate cele trei partide de pe bilet sunt programate la aceeași oră, 18:00, ora României.

Biletul cu fotbal din 14 iunie 2020

Primul meci de pe bilet este și cel mai dezechilibrat și le pune față în față pe SK Slavia Praga și FC Fastav Zlin. Gazdele se luptă pentru titlu, vor să aibă cât mai multe puncte avans, așa că ne așteptăm la o victorie fără emoții pentru echipa lui Stanciu.

Facem bani cu favoritele din Cehia!

Al doilea meci de pe bilet le pune față în față pe Slovacko și Sparta Praga, unde avem cota 1.97 pentru victoria oaspeților. Tot pe un succes al oaspeților mergem și la duelul dintre Sigma Olomouc și Viktoria Plzen, unde avem 1.55 pentru oaspeți. În total, biletul are cota totală de 3.42.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii