Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din 2 mai 2020. Ambele înscriu, cel mai bun pariu!

Biletul cu fotbal din 2 mai 2020. Ambele înscriu, cel mai bun pariu! Am ales două meciuri echilibrate din Liga 2 din Belarus, unde ne așteptăm la goluri. Jocurile despre care vorbim sunt programate astăzi, 2 mai, de la 17:00, respectiv 18:00.

Biletul cu fotbal din 2 mai 2020

Primul meci le pune față în față pe Volna Pinsk și Oshmyany, locurile 6 și 8 din liga secundă din Belarus. Gazdele au obținut un egal în cele două runde și o înfrângere, în timp ce oaspeții au trei puncte, după o victorie și un egal. Acum, ne așteptăm să vedem un joc foarte deschis și pe Volna forțând să înscrie primul ei gol din actualul sezon.

Ambele înscriu, cel mai bun pariu!

Continuăm cu partida dintre FK Orsha și FC Smorgon, unde din nou alegem pronosticul ambele înscriu, la cota 1.70. Aici, în cele două runde disputate, cele două echipe au înscris împreună șapte goluri, așa că ne așteptăm din nou la spectacol.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii