Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din 26 aprilie 2020. Liga secundă din Belarus ne aduce 200 de lei

Biletul cu fotbal din 26 aprilie 2020. Două meciuri din Belarus, liga a doua, unde mergem pe o favorită și pe goluri la un meci echilibrat. Cele două partide sunt programate la 16:00, respectiv 17:00, ora României.

Biletul cu fotbal din 26 aprilie 2020

  • În a doua rundă din liga secundă din Belarus avem parte de unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale weekendului, Chimik Svetlogorsk – Krumkachy. Oaspeții au câștigat în prima rundă cu 4-1, în timp ce gazdele au pierdut cu 5-0 în primul meci și au pornit și cu un avans de -9 puncte. Ne așteptăm la un succes fără emoții al oaspeților, la o cotă foarte bună.

Două meciuri din Belarus

  • Continuăm cu partida dintre FC Gomel și Lokomotiv Gomel, un derby local din liga secundă. Gazdele au făcut un egal în prima rundă, 0-0, în timp ce oaspeții au câștigat cu 5-0 duelul cu Chimik. Acum, fiind ambiții mari la mijloc, ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii