Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Austria, 2 iunie 2020. Ne dublăm ușor banii

Biletul cu fotbal din Austria, 2 iunie 2020. Ne dublăm ușor banii pe cele trei meciuri care se dispută astăzi. Două dintre ele se joacă de la 19:30, iar ultimul de la 21:30, ora României. Tichetul are o cotă totală de 2,78.

Biletul cu fotbal din Austria, 2 iunie 2020

  • Vești din ce în ce mai bune pentru pariori și pentru iubitorii fotbalului. Se reia campionatul și în Austria, iar Bundesliga ne oferă astăzi primele trei meciuri. Două dintre acestea se anunță echilibrate, în timp ce unul are o favorită certă.

Ne dublăm ușor banii

  • Primul duel cu care ne dublăm ușor banii este cel dintre Mattersburg și SCR Altach, unde mizăm pe un 1x. Deși oaspeții stau mai bine în clasament, însă așa cum ne-o arată ultimele trei meciuri direct, gazdele joacă mereu bine contra lor. Al doilea duel este cel dintre WSG Wattens și SKN St. Polten, unde pariem GG, fix cum s-a întâmplat la precedentele două partide directe. Am ajuns și la ultima partidă, cea dintre FK Austria Viena și Admira Wacker, unde gazdele sunt favorite și au cota 1,70 la victorie. Pentru siguranță însă, mergem pe 1x.
Biletul cu fotbal din Austria, 2 iunie 2020. Ne dublăm ușor banii

Biletul cu fotbal din Austria, 2 iunie 2020. Ne dublăm ușor banii

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate