Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Austria 7 iunie 2020. Cota profitabilă: 4,98

Biletul cu fotbal din Austria 7 iunie 2020. Cota profitabilă: 4,98! Încercăm să facem profit pe meciurile zilei din playoff-ul primeli ligi, unde pariem pe Hartberg – Red Bull Salzburg, Wolfsberger AC – LASK Linz și SK Rapid Vienna – SK Sturm Graz.

Biletul cu fotbal din Austria 7 iunie 2020

  • Biletul cu fotbal din Austria 7 iunie 2020 este compus din cele trei partide care se joacă în playoff-ul primei ligi. Două dintre ele sunt programate de la ora 18:00 și al treilea de la ora 20:30. La Hartberg – Red Bull Salzburg mergem pe un peste 3,5 goluri, gazdele au cea mai slabă apărare dintre cele șase echipe, în timp ce oaspeții au cel mai bun atac.

Cota profitabilă: 4,98

  • Al doilea meci le pune față în față pe Wolfsberger AC și LASK Linz, ocupantele locurilor doi și trei. Ne așteptăm ca ambele echipe să marcheze, așa cum au făcut-o și la ultimul duel direct. Am ajuns și la ultima confruntare de pe bilet, cea dintre Rapid Vienna și Sturm Graz, unde pariem pe o surpriză, x2.
Biletul cu fotbal din Austria 7 iunie 2020. Cota profitabilă: 4,98

Biletul cu fotbal din Austria 7 iunie 2020. Cota profitabilă: 4,98

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate