Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Belarus 21 mai 2020. Cota 3.15 pentru profit!

Biletul cu fotbal din Belarus 21 mai 2020. Cota 3.15 pentru profit! Astăzi este programat un meci foarte interesant: Neman Grodno – Torpedo-Belaz. Începe la ora 19:00, ora României.

Biletul cu fotbal din Belarus 21 mai 2020

  • După opt runde disputate în campionat, Neman este pe locul 14 în clasament, cu opt puncte obținute după două victorii și două egaluri. În ultimele patru meciuri a obținut o singură victorie, celelalte meciuri fiind pierdute. Acum, întâlnește o echipă în formă, așa că ne așteptăm să tragă de un egal.

Cota 3.15 pentru profit!

  • De partea cealaltă, Zhodino este pe locul doi în clasament, cu 18 puncte, dar și cu un meci mai puțin disputat decât liderul BATE. Forma este excelentă, doar o înfrângere în debutul sezonului, așa că ne așteptăm să vedem cel puțin un egal și în aceast meci.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii