Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Bundesliga, 13 iunie 2020. Facem profit cu Bayern şi Dortmund

Biletul cu fotbal din Bundesliga, 13 iunie 2020. Facem profit cu Bayern şi Dortmund. Cele două rivale au parte de meciuri în care sunt mari favorite, iar noi vrme să profităm de acest lucru.

Biletul cu fotbal din Bundesliga, 13 iunie 2020

  • Primul meci de pe biletul cu fotbal din Bundesliga, 13 iunie 2020, ele pune faţă în faţă pe Dusseldorf şi Dortmund. Gazdele nu o duc deloc bine şi se află pe locul de baraj pentru menţinerea în prima ligă. Au trei egaluri, o victorie şi o înfrângere de cânt s-a reluat campionatul. De partea cealaltă, oaspeţii sunt pe locul doi, la şapte puncte de cei de la Bayern, şi sunt obligaţi să câştige pentru a rămâne în cursa pentru titlu. 

Facem profit cu Bayern şi Dortmund

  • Ultimul meci este cel dintre Bayern Munchen şi Gladbach, unul mai echilibrat ca cel de mai sus, însă tot o cu o mare favorită. Gazdele se află pe primul loc şi au şanse foarte mari să câştige un nou titlu. Diferenţa până la principalii urmăritori, cei de la Dortmund, este de şapte puncte şi cu greu ar putea s-o piardă. De partea cealaltă, oaspeţii duc o luptă foarte grea cu Leverkusen pentru ultima poziţie de Champions League şi au nevoie puncte în această seară.
Biletul cu fotbal din Bundesliga, 13 iunie 2020. Facem profit cu Bayern şi Dortmund

Biletul cu fotbal din Bundesliga, 13 iunie 2020. Facem profit cu Bayern şi Dortmund

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii