Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Cehia 10 iunie 2020. Mergem pe favorite

Sursa: Twitter

Biletul cu fotbal din Cehia 10 iunie 2020. Mergem pe favorite într-o competiție în care avem parte de o etapă intermediată la mijlocul săptămânii. Nu lipsesc de pe bilet Sparta Praga, Slavia Praga sau Viktoria Plzen.

Biletul cu fotbal din Cehia 10 iunie 2020

Toate partidele sunt programate de la ora 19:00, iar primul meci care ne-a atras atenția este cel dintre Sparta Praga și Opava. Gazdele sunt favorite clare, mai ales că au început în forță de la revenire. Cota pentru un succes este 1.12.

Mergem pe favorite

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Viktoria Plzen și Zlin, unde avem cota 1.25 pentru gazde să se impună. Închidem biletul cu jocul dintre Banik Ostrava și Slavia, unde oaspeții au cota 1.62 pentru un succes.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate