Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Cehia 2 iunie 2020. Profit din trei meciuri

Biletul cu fotbal din Cehia 2 iunie 2020. Profit din trei meciuri, toate programate în campionatul Cehiei, unde ne așteptăm să vedem spectacol. Jocurile sunt programate de la 19:00, respectiv 21:00, ora României.

Biletul cu fotbal din Cehia 2 iunie 2020

Primul meci al zilei le pune față în față pe FK Jablonec și FC Slovan Liberec. Ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți, așa că pronosticul nostru este GG. Tot pe goluri de ambele părți mergem și la celălalt duel al zilei, care îi pune față în față pe FK Mlada Boleslav și FC Fastav Zlin.

Biletul cu fotbal din Cehia 2 iunie 2020

Închidem biletul cu partida românului Stanciu, unde avem cota 1.18 pentru o victorie a oaspeților în cel mai dezechilibrat meci al zilei. Împreună, cele trei meciuri oferă o cotă totală de 3.42.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii