Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Cehia, 26 mai 2020. Trei ponturi pentru profit

Biletul cu fotbal din Cehia, 26 mai 2020, are în componenţă0 trei ponturi cu care să facem profit. Mizăm pe Pribram – Banik Ostrava, FK Baumit Jablonec – FC Fastav Zlin şi Slovacko – Sigma Olomouc, toate partidele jucându-se d ela ora 19:00.

Biletul cu fotbal din Cehia, 26 mai 2020

  • Prima ligă din Cehia îşi reia activitatea după pauza de aproximativ două luni şi jumătate cauzată de pandemie. Acesta este un motiv în plus de fericire pentru pariori, pentru că în fiecare săptămână de acum înainte vom avea meciuri în plus pe care să pariem.

Trei ponturi pentru profit

  • Cele trei ponturi pe care pariem sunt de la meciurile ce se dispută de la ora 19:00. Primul meci este Pribram – Banik Ostrava, unde oaspeţii sunt favoriţi, gazdele fiind pe ultimul loc în clasament. Al doilea meci este cel dintre Jablonec – Zlin, iar gazdele sunt mari favorite să se impună. Am ajuns şi la ultima partidă, cea dintre Slovacko şi Sigma Olomouc, aceasta fiind şi cea mai echilibrată dintre cele pe care le-am ales. La toate cele trei dueluri mizăm peste 1,5 goluri.
Biletul cu fotbal din Cehia, 26 mai 2020. Trei ponturi pentru profit

Biletul cu fotbal din Cehia, 26 mai 2020. Trei ponturi pentru profit

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii