Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Danemarca, 7 iunie 2020. Pariuri pe favorite

Biletul cu fotbal din Danemarca, 7 iunie 2020. Pariuri pe favorite! Mizăm pe trei dintre cele șapte meciuri de astăzi, FC Copenhaga – Randers, Nordsjalland – Midtjylland și Aalborg – Aarhus. 

Biletul cu fotbal din Danemarca, 7 iunie 2020

  • Prima partidă de pe biletul cu fotbal din Danemarca, 7 iunie 2020, este cea dintre FC Copenhaga și Randers, unde mizăm pe gazde. Diferența de valoarea este clar în favoarea lor și nu ar trebui să aibă probleme în a se impune.

Pariuri pe favorite

  • A doua partidă este cea dintre Nordsjalland – Midtjylland, unde oaspeții sunt favoriți și au cotă 2,08. Însă noi pariem la siguranță un x2, deși echipa oaspete este cu mult peste echipa gazdă. La ultimul duel, cel dintre Aalborg – Aarhus recomandăm un 1x. Gazdele sunt obligate să nu piardă aceast meci, să obțină cel puțin un punct care să le asigure prezența în playoff.
Biletul cu fotbal din Danemarca, 7 iunie 2020. Pariuri pe favorite

Biletul cu fotbal din Danemarca, 7 iunie 2020. Pariuri pe favorite

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii