Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Liga 2. Câştig de 1.000 de lei din etapa a 6-a

Biletul cu fotbal din Liga 2. Câştig de 1.000 de lei din etapa a 6-a. Am ales patru meciuri ale acestei runde pe care să pariez. Cota totală a tichetului este 10,01, cu 100 de lei pariaţi câştigul potenţial este de 1.001 ron.

Biletul cu fotbal din Liga 2

Primul meci de pe biletul cu fotbal din Liga 2 este cel care se joacă vineri, 2 octombrie. De la ora 18:00, Rapid întâlneşte Chiajna la Buftea, duel în care giuleştenii sunt uşor favoriţi. Însă după ce am văzut în runda precedentă la meciul cu Recea, mă aştept la orice rezultat în această seară. Aşadar, pontul meu este ambele marchează

A doua partidă de pe tichetul din Liga 2 se dispută sâmbătă, 3 octombrie, şi le pune faţă în faţă pe Farul Constanta şi FC Metaloglobus. Îmi menţin părerea de până acum şi cred în continuare că Farul este una dintre cele mai bune echipe din acest debut de sezon. Mizez că nu va pierde de această dată.

Câştig de 1.000 de lei din etapa a 6-a

Am ajuns la al treilea duel de pe biletul din Liga 2. Tot sâmbătă, 3 octombrie, are loc confruntarea dintre ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploiesţi. Merg pe mâna ploieştenilor şi pariez 1 solist. Ultima partidă de pe biletul cu fotbal din Liga 2, etapa a 6-a, este Comuna Recea – U Craiova 1948, unde mă aştept ca oltenii să se impună.

Biletul cu fotbal din Liga 2. Câştig de 1.000 de lei din etapa a 6-a

Biletul cu fotbal din Liga 2. Câştig de 1.000 de lei din etapa a 6-a

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii