Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Liga 2. Trei selecții din etapa a 10-a pentru un „VERDE”

Biletul cu fotbal din Liga 2. Trei selecții din etapa a 10-a pentru un „VERDE”. Două dintre ele se dispută sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 11:00 și cea de-a treia duminică, 1 noiembrie, de la aceeași oră.

Biletul cu fotbal din Liga 2

  • Așa cum scriam mai sus, biletul din Liga 2 conține trei partide din etapa cu numărul 10. Csikszereda Miercurea Ciuc – Pandurii Târgu Jiu este prima selecție de pe tichet și se joacă sâmbătă de la ora 11:00. Gazdele au avut evoluții oscilante până acum și au trei victorii, un egal și patru înfrângeri. Vin însă după o victorie importantă cu Gloria Buzău, în deplasare, și au un moral excelent. Ar trebui să nu aibă probleme în a se impune contre celor de la Târgu Jiu. Echipa oaspete se află pe ultimul loc și este mai mult o echipă de antrenament pentru celelalte participante în Liga 2.

Trei selecții din etapa a 10-a pentru un „VERDE”

  • Al doilea meci este tot de sâmbătă, 31 octombrie 2020, și le pune față în față pe Dunărea Călărași și FC Metaloglobus Bucureşti. Gazdele vin după două rezulate de egalitate la rând și au pierdut pentru moment cursa cu echipele fruntașe. De partea cealaltă, oaspeții vin după două victorii la rând și sunt cea mai mare surpriză din Liga 2. Se află în acest moment pe locul secund și dacă își mențin jocul al fel de bun până la final sunt șanse să îi vedem în prima ligă.
  • Ultimul duel se dispută duminică, 1 noiembrie 2020, și este între Farul Constanţa și Mioveni. Constănțenii și-au revenit după înfrângerea cu cei de la Turris și de atunci au înregistrat trei rezultate pozitive, au trecut mai departe în Cupa României și au obținut două victorii în campionat. Gazdele vin după ce i-au demolat pe cei de la Rapid în meciul restanță, o victorie venită după două înfrângeri la rând.
Biletul cu fotbal din Liga 2. Trei selecții din etapa a 10-a pentru un "VERDE"

Biletul cu fotbal din Liga 2. Trei selecții din etapa a 10-a pentru un „VERDE”

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii