Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Polonia, 14 iunie 2020. Patru ponturi pentru 800 de lei profit

Biletul cu fotbal din Polonia, 14 iunie 2020. Patru ponturi pentru 800 de lei profit. Mizăm pe meciurile celor mai importante echipe din campionat. Toate sunt programate de la 19:00, ora României.

Biletul cu fotbal din Polonia, 14 iunie 2020

  • Prima partidă de pe biletul cu fotbal din Polonia este cea dintre Gornik Zabrze şi Legia Varșovia, unde liderul este favorit. Diferenţa de valoare este evidentă şi pe ea mizăm şi noi.
  • Al doilea duel le pune faţă în faţă pe Jagiellonia Bialystok şi Piast Gliwice şi este cel ma echilibrat meci de pe bilet. Având în vedere acest lucru şi faptul că în ultimele patru partide directe au marcat ambele echipe, pariem pe GG.

Patru ponturi pentru 800 de lei profit

  • Am ajuns şi la al treilea meci, cel dintre Korona Kielce şi Lech Poznan. Deşi oaspeţii stau mult mai bine în clasament, mergem pe faptul că gazdele au marcat de fiecare dată în ultimele trei partide. Aşadar, ne aşteptăm tot la un GG.
  • Ultimul duel de pe bilet este cel dintre Slask Wroclaw şi LKS Lodz, unde locul trei întâlneşte lanterna roşie. Ne aşteptăm la un meci dominat de gazde din primul până în ultimul minut şi mizăm 1 solist.
Biletul cu fotbal din Polonia, 14 iunie 2020. Patru ponturi pentru 800 de lei profit

Biletul cu fotbal din Polonia, 14 iunie 2020. Patru ponturi pentru 800 de lei profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii