Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Polonia 9 iunie 2020. Două favorite ne aduc profit

Biletul cu fotbal din Polonia 9 iunie 2020. Două favorite ne aduc profit, într-o zi în care nu avem parte de foarte multe competiții importante. Ambele partide de pe bilet sunt programate de la ora 21:30.

Biletul cu fotbal din Polonia 9 iunie 2020

  • Primul meci le pune față în față pe Lech Poznan și Pogon, unde mergem fără emoții pe victoria gazdelor. Au un lot mai puternic, se descurcă mai bine când vine vorba despre jucatul pe teren propriu, așa că suntem de părere că nu avem voie să ratăm cota 1.62.

Două favorite ne aduc profit

  • Al doilea duel de pe bilet le pune față în față pe Zaglebie Lubin și Korona Kielce, unde avem cota 1.72 pentru un succes al gazdelor.
  • Împreună, cele două meciuri pe același bilet oferă o cotă totală de 2.81.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate