Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Portugalia 5 iunie 2020. Două meciuri pentru profit

Sursă foto: imguol.com

Biletul cu fotbal din Portugalia 5 iunie 2020. Două meciuri pentru profit într-un campionat care a început cu foarte multe surprize. Jocurile sunt programate de la 21:00, respectiv 23:15.

Biletul cu fotbal din Portugalia 5 iunie 2020

  • Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Santa Clara și Braga, unde ne așteptăm ca oaspeții să se impună fără mari probleme. Cota pentru victoria celor de la Braga este foarte bună, 1.51, așa că merită pariată pe biletele de vineri.

Două meciuri pentru profit

  • Al doilea meci de pe bilet este foarte echilibrat și le pune față în față pe Aves și Belenenses. Avem cota 1.38 pentru minimum două reușite în meci, așa că vrem să profităm de această cotă. Astfel, cu cele două partide, ajungem la o cotă totală de 2.08.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare