Urmareste-ne

Archive

Biletul cu fotbal din Turcia, 13 iunie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi

Biletul cu fotbal din Turcia, 13 iunie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi de la partidele Beşiktaş JK – Antalyaspor AS şi Yeni Malatyaspor – Kasimpasa. Ambele sunt programate de la ora 21:00.

Biletul cu fotbal din Turcia, 13 iunie 2020

  • Primul meci de pe biletul cu fotbal din Turcia, 13 iunie 2020, este cel dintre Beşiktaş şi Antalyaspor, unul în care echipa gazdă este favorită. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu se află pe locul cinci, la cinci puncte distanţă de ultimul loc de Europa League, şi este obligată să câştige acest duel fără mari emoţii. De partea cealaltă, oaspeţii au cinci puncte în plus faţă de zona roşie şi încă nu simt fiorii retrogradării. Ne aşteptăm la 1 solist.

Ne dublăm banii cu două ponturi

  • Ultimul meci de pe bilet este Yeni Malatyaspor – Kasimpasa şi se dispută între două echipe aflate în subsolul clasamentului. Ne aşteptăm la un GG, aşa cum s-a întâmplat şi în ultimele două întâlniri directe dintre cele două formaţii.
Biletul cu fotbal din Turcia, 13 iunie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi

Biletul cu fotbal din Turcia, 13 iunie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii